Over Search Cobra

MEER verdienen en MINDER uitgeven met Google Marketing

Search Cobra pingpongballen
Search Cobra houdt zich puur en alleen bezig met Google Ads voor e-commerce bedrijven. Door dit specialisme te omarmen zorgen wij ervoor dat we volledig op de hoogte zijn van alle ins en outs binnen Google Ads en altijd vroeg meegaan en profiteren van de ontwikkelingen die er zijn.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Google Ads strategie voor meer omzet

Marc heeft ons goed geholpen met het verbeteren van onze bestaande SEA en strategie. Sinds we met hem in zee zijn gegaan, gaat het stukken beter qua omzet. Ook de communicatie is fijn en we zijn altijd op de hoogte van de werkzaamheden die zijn verricht. Kortom, zeer tevreden!

Review

Folker Marks - De kleine lama

 • Snel resultaat met Google Ads

  Een fijn bedrijf dat meedenkt en resultaat laat zien. De communicatie verloopt erg soepel.

  Google Ads resultaat

  Dominic - De Groene Hoed

 • Winstgevende Google Ads campagnes

  Top bedrijf! Search Cobra beheert mijn Google Ads en deze zijn nog nooit zo winstgevend geweest als nu. Het personeel is erg behulpzaam en denkt heel goed met je mee. Aanrader!

  SEA review

  Jochum Smid - Natuurlijk Presteren

 • Missie

  Wij lossen alle Google Ads vraagstukken op met een glimlach en vertalen onze passie voor het vak in passie voor het resultaat voor de klant.

  Marc van Search Cobra
  Search Cobra oprichter Marc de Groot houdt zich al bezig met Google Ads sinds het prille begin ervan. In de ruim 20 jaar die Marc er nu mee bezig is heeft hij voor meer dan 1000 bedrijven campagnes mogen bouwen en onderhouden.


  Wanneer jij klant wordt bij Search Cobra beheert Marc de campagnes voor je met de hulp van een klein team aan freelance Google Ads superhelden. Alle campagnes worden volgens de filosofie van Marc gemaakt en onderhouden.

  Meer weten over onze Google Ads pakketen?

  Bekijk hier onze Google Ads diensten voor webshops