Wat is Klantenvertellen.nl?

Wat is Klantenvertellen.nl?

Klantenvertellen.nl is een platform waar consumenten reviews kunnen geven over een bepaalde webshop waar ze een aankoop hebben gedaan. Er zijn duizenden webshops die er gebruik van maken. Klantenvertellen.nl is het moederbedrijf van Kiyoh. Lees hier het artikel van Kiyoh. Klantenvertellen.nl doet eigenlijk precies hetzelfde en dat is het faciliteren van een review tool voor webshops. Je kunt een logo met een link of een widget op je website plaatsen.

Wat zijn de voordelen van Klantenvertellen.nl?

  • Persoonlijke vormgeving: Je kunt alles vormgeven in de stijl van je eigen bedrijf.
  • Meerdere domeinnamen: Wanneer je klant bent van Klantenvertellen kun je dit systeem gebruiken voor meerdere domeinnamen. Je hoeft dus niet meerdere aparte abonnementen af te sluiten.
  • Enquêtes voor je klanten: Enquêtes zijn goed om klantonderzoek te kunnen doen. Je kunt deze direct naar je klanten versturen.
  • Social media koppelingen: Het is erg handig om je reviews te kunnen koppelen aan je social media. Zo vergroot je je bereik.
  • Officiële Google Partner: Je reviews zijn op deze manier zichtbaar in je Google Ads advertenties.
  • Automatische mails voor reviews: Je klanten ontvangen direct een mail nadat ze iets in je webshop hebben besteld.

Wat kost Klantenvertellen.nl?

De prijs van Klantenvertellen.nl is op aanvraag van een offerte. Dit is omdat de prijs op maat gemaakt is voor de behoeften van je onderneming. Ze bieden een gratis proefperiode aan van 14 dagen. Je kunt dus eerst gratis testen of je tevreden bent of dat je toch voor een andere review tool gaat.

Is Klantenvertellen.nl betrouwbaar?

Wanneer iemand een slechte review geeft wordt de review niet meteen zichtbaar. Je hebt zo dus de kans om een eventueel probleem op te lossen met de klant. Dit beschermt je bedrijf tegen schadelijke reviews die soms onterecht geplaats worden. Veel mensen vinden dit een reden om te zeggen dat Klantenvertellen.nl niet de volledige werkelijkheid laat zien.

Kom jij er niet uit welke review tool het beste bij je past? Neem dan contact op met ons!