Wat is AdEspresso?

Wat is AdEspresso? ☕

AdEspresso is een platform van waaruit je je Google Ads, Facebook en Instagram campagnes kunt beheren. Het handige hieraan is dat je dit allemaal kunt doen vanuit 1 plek. Je hoeft op deze manier dus niet constant van platform te wisselen. Ook heb je op deze manier een goed overzicht in wat werkt en wat niet en kun je alles makkelijk vergelijken.

Één tool voor Facebook, Instagram en Google Ads

De reden dat dit platform zo speciaal is dat je al je advertentieaccounts op één plek kan hebben. Dit betekent dat hier advertenties voor Instagram, Facebook of Google beheerd kunnen worden. AdEspresso biedt de mogelijkheid om ‘split testing’ te gebruiken voor alle drie de kanalen. Dit kan met alles, van titels tot afbeeldingen.

Campagneautomatisering

Het maken van advertenties is een proces van vallen en opstaan. Het probleem hiermee is dat wanneer je er veel hebt het moeilijk is om ze bij te houden en te optimaliseren. Deze service heeft een functie voor automatische optimalisatie die dit zelf doet. Het analyseert wanneer een advertentie het slecht doet en verdeelt vervolgens het budget ten behoeve van de advertenties die meer beter converteren.

Een andere zeer handige functie is de mogelijkheid om automatisch aangepaste doelgroepen te maken en te beheren. Deze tool synchroniseert alle gegevens tussen Facebook je CRM-systeem en slaat ze vervolgens op in de Assets Manager om ze opnieuw te gebruiken. Bovendien is het mogelijk om de inhoud in bulk te bewerken. Ook worden typefouten automatisch ontdekt. Het een voor een veranderen kan erg vervelend zijn. Gelukkig is het met deze optie nu een stuk makkelijker.

Analytics

Elk abonnement bevat een set automatische analytics-hulpmiddelen. Je hebt zoveel informatie nodig om het goed te doen dat je er soms niet meer uitkomt. Het team van AdEspresso weet dit en ze hebben hun platform aangepast om alle data op een makkelijke manier te presenteren.

Je kunt kiezen welke statistieken het belangrijkst zijn en met hoe je deze wilt zien. Ook kun je automatisch een pdf-rapport genereren. Deze bestaan uit gemakkelijk te lezen grafieken en diagrammen.

Video lessen

Veel mensen kijken graag naar video’s om iets te leren. Iemand persoonlijk zien uitleggen met beeld en geluid kan veel leuker zijn dan alleen lezen. Daarom biedt AdEspresso de mogelijkheid om te leren via webinars. En er komen steeds nieuwe bij.

Wat kost AdEspresso?

AdEspresso heeft 3 verschillende abonnementen waaruit je kunt kiezen. De goedkoopste optie kost je $49 per maand. Bekijk de afbeelding hieronder om te zien wat deze allemaal inhouden:

AdEspresso prijzen

Kom jij er nog niet uit of AdEspresso iets voor jou is of niet? Neem dan contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken!