Wat is Moz?

Wat is Moz?

Moz is een soort van all-in-one tool voor je SEO. De tool is een verzameling van alle tools die je nodig hebt om succesvol te zijn met SEO. Moz bied je ook goede handleidingen om je te helpen je marketingvaardigheden te verbeteren.

Hoe werkt Moz?

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een van de minst begrepen en meest complexe aspecten van marketing. Het doel van Moz is daarom om het proces te versnellen en te vereenvoudigen via software en informatie. Je kunt white hat-technieken en SEO-tools leren en gebruiken waarmee je je merk online sterker kunt maken.

Als je een website hebt en zoekverkeer nodig hebt dan is Moz een goede keuze. Het maakt niet uit of je een bedrijf runt of een persoonlijk merk ontwikkelt, Moz-tools kunnen je helpen de beste SEO-tactieken onder de knie te krijgen om je marketingstrategie te verbeteren.

Moz Pro is de ultieme tool voor marketeers die hun positie willen verbeteren, websiteverkeer willen stimuleren en hun resultaten online willen meten. Voordat je je aanmeldt kun je gebruik maken van een proeftijd van 30 dagen. Je krijgt toegang tot een alles-in-één pakket met de beste SEO-tools, waaronder:

Keyword research

Ontdek hoe gebruikers naar je producten en services zoeken. Ontdek de beste zoekwoorden met een nauwkeurig zoekwoordvolume voordat je ze in je inhoud integreert om verkeer naar je bestemmingspagina's te leiden.

Ranktracking

Controleer nauwkeurig hoe je site scoort voor de door jou gekozen zoekwoorden. Je kunt ook de zoekwoordrangschikking van je concurrenten volgen zodat je hun online succes kunt verbeteren om ze in de zoekmachines te overtreffen.

Site crawl

Zoek met een sitecrawler naar verborgen problemen die van invloed zijn op je website. Na grondig zoeken zal Mozcom informatie verstrekken over hoe de problemen kunnen worden opgelost. De automatische waarschuwingen zorgen er ook voor dat de webmaster als eerste op de hoogte is wanneer een probleem is gevonden zodat je snel de nodige wijzigingen kunt aanbrengen.

Content optimalisatie

De optimalisatietool op de pagina controleert je content voordat verschillende verbeteringen worden aanbevolen. Je kunt dan je aandacht richten op de aanbevelingen zodat je je pagina-optimalisatie snel kunt verbeteren.

Een goed backlinkprofiel is cruciaal voor SEO. De Link Explorer-tool van Moz Pro kan je helpen nieuwe backlink-mogelijkheden te ontdekken en je tegelijkertijd helpen de kracht van je bestaande links te maximaliseren. Je kunt ook inzicht krijgen in je bestaande links met behulp van bedrijfseigen statistieken zoals domeinautoriteit, pagina-autoriteit en de spamscore. Bekijk ook het backlinkprofiel van je concurrenten om te voorkomen dat ze een concurrentievoordeel behalen.

Analytics & Reporting

Je kunt de productiviteit verhogen door terugkerende rapporten in te plannen die je rechtstreeks naar je klanten of jezelf kunt sturen en je bedrijf een aanzienlijke hoeveelheid tijd kan besparen.

Meer hulp nodig met SEO? Neem contact of laat je SEO uitbesteden!