Wat is SE ranking?

Wat is SE Ranking?

SE Ranking is een platform boordevol tools waarmee je SEO-taken kunt uitvoeren zoals zoekwoordonderzoek, concurrentieanalyse, rankings, website-audit, backlinkcontrole en nog veel meer. SE Ranking biedt oplossingen voor ondernemers, MKB's en marketingbureaus. Je kunt dus een groot aantal websites toevoegen aan je SE Ranking account.

Wat zijn voordelen van SE Ranking?

SE Ranking bevat meerdere bruikbare tools. De meest belangrijke en meest gebruikte gaan we in dit artikel doornemen. Hier zijn de belangrijkste SE Ranking-tools en -functies:

  • Website Audit: De website audit is een superhandige SEO-tool. Deze controleert al je pagina's en subdomeinen op technische parameters die cruciaal zijn voor SEO. Voor elke gevonden fout geeft de tool aan hoe belangrijk deze is en hoe deze kan worden verholpen.
  • Backlink Checker: De backlink checker helpt je bij het bepalen van je prioriteiten voor linkbuilding en bij het onderzoeken van de backlinkstrategieën van je concurrenten. Je kunt precies zien welke backlinks je concurrenten gebruiken.
  • Keyword Rank Tracker: De rankings binnen Google zijn natuurlijk een belangrijke KPI voor je zoekwoorden. Deze keyword tracker houdt de positie van je zoekwoordzoekopdrachten in Google, Bing en Yahoo bij voor elke locatie, taal en apparaat. Ook kun je Google-ranglijsten bijhouden voor mobiele apparaten en desktopapparaten, en controleren welke SERP-functies aanwezig zijn voor de zoekwoorden die je bijhoudt.
  • Competitor Research-tool voor SEO en Google Ads: Deze tool helpt je bij het analyseren van zoekwoordstrategieën van concurrenten voor zowel betaald als organisch zoeken. Je kunt zien welke concurrenten hoe hoog scoren op de zoektermen waar je op gevonden wilt worden. Wat ook een handige functie is dat je naast je aangegeven concurrenten ook kunt zien welke SERP’s allemaal op je zoekwoorden ranken.

Ook kun je met SE Ranking zoekwoordonderzoek uitvoeren, professionele SEO-rapporten maken en verzenden en nog veel meer!

SE Ranking werkt met abonnementen en biedt flexibele plannen voor bedrijven van elke omvang. Voordat je het juiste abonnement kiest kun je het platform 14 dagen gratis gebruiken! Meld je aan voor een proefperiode. Ook heb je toegang tot de mobiele SE Ranking app!

Heb je meer vragen over SE Ranking dan kun je ons natuurlijk altijd even een berichtje sturen! Neem contact op met ons team. Bekijk hier ook een leuke video om meer over SE Ranking te weten te komen: